Pendels Bekijk groter

Pendels

Nieuw product

Pendels - diverse prijzen - Zie "meer informatie"

Een pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die je bezighoudt.
Pendelen mag nooit de volledige sturing zijn. Het is een nuttige aanvulling op gezond verstand en het buikgevoel

Meer details

Meer informatie

Iedereen kan leren pendelen. Misschien lukt het je niet meteen, maar oefening baart kunst.
De kunst is vooral de scherpe vraagstelling en ervoor zorgen dat je zelf de pendel niet beïnvloed...

Je kunt bij Reina ook de workshops: “Pendelen”, “Testen en Zelfvertrouwen” en “Testen en Specifieke Afstemming” doen. Mail, bel of app voor de mogelijkheden.

 

1. € 9,95 Pendel Kwarts in spiraal. Langwerpig kwartskristal. Het balletje waarmee je hem vast houdt is van sneeuwvlok obsidiaan. De spiraalvorm zorgt voor extra concentratie. Het balletje van sneeuwvlok obsidiaan zorgt voor balans tussen lichaam, geest en spirit. Het ondersteunt je om te ontwikkelen en door te groeien.

2.  € 9,95 Pendel Kwarts in spiraal. Langwerpig kwartskristal. Het balletje waarmee je hem vast houdt is van rozekwarts. De spiraalvorm zorgt voor extra concentratie. Het balletje van rozekwarts voor vertrouwen.

3.  € 9,95 Pendel kwarts in druppelvorm. Het balletje waarmee je hem vasthoudt een howliet. Howliet is aardend en ontspannend. Het maakt je ervan bewust dat je altijd controle hebt over wat je doet of laat.

4. € 19,95 Zeven Chakra pendel met verzilverde houder en diverse edelsteen puntjes die de 7 hoofd chakra’s vertegenwoordigen. Extra informatie en foto op aanvraag.

5.  € 19,95 Zeven Chakra pendel met verzilverde houder en diverse edelsteen puntjes die de 7 hoofd chakra’s vertegenwoordigen. Met pentagram als uiteinde. Extra informatie en foto op aanvraag.

6. € 9,95 Pendel van geslepen bergkristal. Bergkristal lost energetische blokkades op en maakt energiek, wilskrachtig, en doelgericht.

7. € 9,95 Pendel van gestapelde Bergkristal, Aventurijn en Carneool in piramidevorm. Doelgerichtheid door de bergkristal, besluitvaardigheid door de aventurijn, en pragmatisme en kalmte door de carneool.