Stenenset Reizen Bekijk groter

Stenenset Reizen

Nieuw product

Stenenset Reizen. € 9,95
met een op elkaar afgestemde drie-eenheid aquamarijn, gele jaspis en jade, om je op reis te beschermen, zowel energetisch als fysiek.

Meer details

Meer informatie

Stenenset Reizen

Aquamarijn beschermt de aura. Aquamarijn helpt om je zielepad beter te verstaan en ondersteunt je innerlijke communicatie, maar ook die met lichtmeesters, gidsen en engelen. Door zijn kleur wordt aquamarijn met het element water in verband gebracht. Het is ook een goede beschermer tijdens (vlieg) reizen overzee. 

Gele jaspis verbetert het uithoudingsvermogen en heeft een gunstige werking op het immuunsysteem. Het beschermt je tegen negatieve invloeden. Het helpt je voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt astraal reizen makkelijker.

Jade stabiliseert de persoonlijkheid en integreert het de geest met het lichaam. Het bevordert de zelfredzaamheid. Het helpt u uzelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven. Jade is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoedt en voor harmonie zorgt. De steen wordt in het Oosten zeer gewaardeerd en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld.