Cosmic&Flower Consult Bekijk groter

Cosmic&Flower Consult

Nieuw product

€ 30 inclusief flesje met druppels.

Bel, app of mail voor een afspraak met uw Cosmic&Flower therapeute: 06 10736083.

Weet u niet zeker of een Cosmic&Flower iets voor u is?
Dat wordt gratis voor u doorgetest....

Meer details

Meer informatie

Gebruik makend van mijn invoelend vermogen, selecteer ik een Cosmic&Flower combinatie die u net dat ruggesteuntje geeft dat u nu nodig heeft. Hiervan maak ik de verdunning. Een verdunning werkt op zielsniveau en kan daardoor dieper én breder inwerken.

Daarna volgt een kort consult waarin we bespreken hoe de Cosmic&Flower voor u werkt en wat de voor u geselecteerde Cosmic&Flower voor u kan doen. Natuurlijk komt ook de dosering en het gebruik ter sprake.

Het grote voordeel van de Cosmis&Flower remedie is dat u een deze in een hogere frequentie kunt innemen wanneer u in een relatieve "dip" zit. 

De Cosmic&Flower Energies is een reeks van tincturen die breed ingezet kunnen worden om de ondersteunen bij emotionele, psychische en spirituele processen. Persoonlijk zie ik ze als een Bondgenoot / Maatje die me ondersteunt in het vergemakkelijken van mijn processen. De “kant en klare” mixen (zie hieronder) zijn vooral geschikt voor bescherming.

Alle Cosmic&Flower Energies zijn tot stand gekomen door gechannelde informatie en innerlijke processen van de makers.
Via inspiratie en meditatie werd op het “ingegeven moment” intuïtief de bij de energie behorende bloemen, edelstenen en/of kristallen gezocht in energetisch schone natuurgebieden vaak geleid door een buizerd.
Eenmaal gevonden wordt de plant, struik of tak gebogen waardoor deze niet beschadigt werd, en in glasschalen gelegd gevuld met bronwater.
Water heeft een geheugen voor frequenties. Zo werden de frequenties van de bloemen, edelstenen en/of kristallen toegevoegd. Ook het moment van het ontstaan van de energy voegde zijn uitzonderlijke trilling toe. Denk bijvoorbeeld aan planeetstanden in combinatie met de aanwezigheid van de plaats op aarde, de afstemming op de kosmos en de fijnstoffelijke lichtfrequenties zoals energieën van Licht-Elementalen, Engelen, Kosmische Lichtwezens en geascendeerde Meesters of Meesteressen.