Hangertje Aartsengel Bekijk groter

Hangertjes van de Aartsengelen

Nieuw product

Een hangertje van Aartsengel Metatron, Raziel, Jofiel, Melchizedek, of Michael om je te ondersteunen. € 8,95

Gemaakt van de halfedelsteensoorten bergkristal, sodaliet, aragoniet, goudsteen, of blauwe kwarts.

Meer details

Meer informatie

 Hangertjes van Aartsengelen van edelsteen. Elke aartsengel ondersteunt op zijn/haar eigen manier. Net als de steensoort.  

  1.        Hangertje Aartsengel Metatron van Bergkristal. Metatron is de engel van vernieuwing. Hij helpt het verleden uit te wissen en ruimt emotioneel afval op. Bergkristal is een goede ondersteuning tijdens de vele uitdagingen in je leven. Het geeft helderheid.
  2.        Hangertje Aartsengel Raziel van Sodaliet. Aartsengel Raziel is de Engel van Intuitie. Zij brengt innerlijke communicatie op gang en stimuleert zelfinzicht en zelfkennis. Sodaliet zorgt voor kameraadschap tussen mensen en geeft een gevoel van onderling vertrouwen. Deze steensoort brengt harmonie.
  3.        Hangertje aartsengel Jofiel van Aragoniet. Aartsengel Jofiel is de Engel van Wijsheid. Zij schenkt inspiratie, een verscherpte alertheid en heldere waarneming. Aragoniet geeft zelfvertrouwen en laat je genieten van het leven. Helpt bij het bereiken van het ultieme geluk
  4.        Aartsengel Melchisedek van Goudsteen. Aartsengel Melchisedek is de Engel van Moed. Hij geeft zelfvertrouwen en moed in periodes van veranderingen en uitdagingen. Goudsteen helpt bij het verwerken van schrik, verdriet en emoties. Het schenkt emotionele rust.
  5.        Aartsengel Michaël van Blauwe Kwarts. Aartsengel Michaël is de Engel van Communicatie. Hij kalmeert de geest, vermindert stress en ondersteunt bij het uitspreken van de waarheid.

Blauwe Kwarts beschermt tegen negatieve invloeden en stimuleert contacten met anderen.